Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2023

Призначено нового керівника Прилуцької окружної прокуратури

  

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Станіслав Гущесов представив колективу Прилуцької окружної прокуратури нового керівника – Ігоря Голубинського.

Станіслав Гущесов зазначив, що Ігор Голубинський тривалий час працює в органах прокуратури і має достатній досвід для забезпечення належної реалізації та виконання покладених на нього обов’язків.

«Сьогодні основними завданнями для всіх органів правопорядку є документування та розслідування воєнних злочинів держави-агресора на території України та протидія злочинам проти основ національної безпеки. У пріоритеті також протидія правопорушенням у бюджетній та земельній сфері, тіньовому обігу підакцизних товарів, зловживанням в екологічній сфері, а також боротьба із корупцією», – зазначив керівник Чернігівської обласної прокуратури.

Ігор Голубинський подякував за довіру та запевнив, що зробить все від себе залежне для плідної та результативної роботи у цей важкий для країни час.

Довідково: Ігор Голубинський народився у 1989 році. Закінчив Національний університет «Одеська юридична академія». В органах прокуратури з 2012 року. До призначення, з грудня 2021 року, очолював Новгород-Сіверську окружну прокуратуру.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1639