Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2024

Жителю Прилуччини повідомлено про підозру у пропозиції та наданні неправомірної вигоди поліцейському

  

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру 31-річному жителю Прилуцького району у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення в інтересах третьої особи дії з використанням службового становища, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 369 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік, який займається перевезенням деревини та лісової продукції вантажними автомобілями на території Прилуцького району та інших областей, запропонував та надав неправомірну вигоду працівнику поліції Прилуцького РВП ГУНП в Чернігівській області у розмірі 500 доларів США та 1000 гривень за подальше забезпечення безперешкодного проїзду та перевезення вантажу без документування на території району.

Крім того, у даному кримінальному провадженні перевіряється причетність підозрюваного до незаконної порубки лісу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Прилуцького РВП ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу Чернігівського управління ДВБ НП України та силової підтримки підрозділу особливого призначення «Корд».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Прилуцької окружної прокуратури

кількість переглядів: 242