Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2024

Викрито незаконну схему збуту психотропних речовин – шістьом мешканцям області повідомлено про підозру

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру шістьом мешканцям Корюківського району у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік разом зі спільниками організував і налагодив схему незаконного збуту особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено та обмежено. Підозрювані придбавали PVP й амфетамін, фасували дрібними порціями та, під виглядом упаковок з-під цигарок, сірників, снеків, розповсюджували шляхом так званих «закладок» або передавали їх «з рук в руки». Про координати схованок з психотропними речовинами підозрювані повідомляли через мессенджер «Телеграм».

Під час проведення обшуків виявлено та вилучено понад 20 згортків з психотропами, боєприпаси зовні схожі на гранати, «чорнові» записи, мобільні телефони та грошові кошти.

Наразі п'ятьох підозрюваних затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСР в Чернігівській області ДСР НП.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

        

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 144